Seizoensbehandeling

Elke 2-3  maanden staat er een verrassende en luxe gezichtsbehandeling centraal voor een aantrekkelijke prijs.
Deze behandeling is gerelateerd aan het seizoen en bestaat altijd uit een combinatie van huidverbetering en heerlijke wellness.

Onze lentebehandeling LENTE FRIS is speciaal voor jouw huid die een energie boost nodig heeft.
Verwentijd: 75 min
Tarief: €58,50

Je huid ziet er na de winter vermoeid en vaal uit. Minder beweging, te weinig frisse lucht, zwaar eten en de droge lucht van de verwarming zijn slechts enkele factoren voor een futloze huid.
Geef je huid die prachtige lenteglans met deze hydraterende en energie gevende behandeling om je huid te herstellen zodat  je optimaal bent voorbereid oeen heerlijk zonnig voorjaar.  

Jouw huid krijgt meer veerkracht,  fijne lijntjes worden verzacht en voelt aan als satijn. LENTE FRIS is een energieboost voor de huid, gehuld in een zalig ontspannende wellnessbehandeling. Al na 1 behandeling een zichtbaar resultaat.

Complete gezichtsbehandeling die start met een ontspannende rugmassage met heerlijk geurende olie, is inclusief epileren, verwijderen van onzuiverheden en een heerlijke massage van gezicht hals en decolleté.

Deze lentecocktail van vitamines gehuld in heerlijke geuren en texturen zorgt voor een frisse en stralende huid….en tovert meteen het goede humeur op je gezicht!

 

Voorjaarsspecial ELASTO HYDRA EDITION 1 
Verwentijd: 75 min
Tarief: €67,50

Deze prachtige behandeling is een ware 3D hydratatie cocktail en geeft tevens een enorme volume boost!
De behandeling start met een luxe reiniging met de ultrazachte Influxions mousse en heerlijk Lotus water. De huid wordt effectief gereinigd en voelt tintelend  fris.
Hierna een zachte Hydra Peeling waardoor de dode huidcellen loskomen en de huid heerlijk zacht aanvoelt. Een doseerspuitje Scientific Solutions Elasto Volume wordt aangebracht, dit is een hooggedoseerd  serum met een direct effect om jouw huid haar spankracht en elasticiteit terug te geven. Een heerlijk ontspannende massage van gezicht, hals en decolleté volgt met een Hydra Booster om jouw huid nóg meer werkstoffen te geven.
Het Hibisculent Vliesmasker zorgt voor een glanzend en ontspannen huid. De behandeling wordt afgesloten met een Serum met krachtige Vitamine C en een Anti-Aging dagcréme om de effecten van deze luxe behandeling te perfectioneren.

Een frisse beleving met als resultaat een glanzende ontspannen lente huid!

 
Onze zomerbehandeling ZOETE ZOMER is speciaal voor jouw huid die hydratatie en bescherming nodig heeft.
Verwentijd: 75 min
Tarief: €59,50

Zomer, zon en hoge temperaturen doen ons denken aan de naderende vakantie, een verkoelend bezoek aan het zwembad of een heerlijk ijsje.
Met deze zomer behandeling kom je alvast in de stemming. We vertalen dit naar een weldaad van ontspanning in een zomerse setting.
Intens genieten van deze zijdezachte behandeling vol booster serums en heerlijke geuren.

Jouw huid wordt stap voor stap hersteld, verzacht, gehydrateerd en optimaal beschermd tegen de schadelijke UV straling. 
Deze prachtige gezichtsbehandeling  start met een ontspannende rugmassage  en is inclusief epileren en verwijderen van onzuiverheden.
Indien gewenst kan er ipv een activerende drukpunt massage gekozen worden voor een tintelfrisse ijsbollen massage. In beide gevallen volgt daarna een ontspannende manuele massage van gezicht, hals en decolleté. Geef bij aanvang van de behandeling jouw keuze hierin aan.

Zet jouw huid in het zonnetje en ervaar de verfrissing van een zachte bries na een zwoele zomerdag.

 

 
Voel, Geniet…Beleef Puur