Over mij

Mijn naam is Claudia Stokbroeks, Skin professional en eigenaar van Puur Huidverbetering & Wellness in Weert.
In 2004 heb ik mijn vakdiploma behaald en mijn eigen instituut geopend.
Ik heb een enorme passie en gedrevenheid voor mijn vak en deze kennis deel ik graag met jou.

De naam Puur is heel bewust gekozen en zegt eigenlijk alles over wie ik ben, mijn werkwijze en doel, en over de inrichting van mijn instituut.
Puur genieten…puur aanraken…pure werkstoffen…puur huidverbetering…puur zijn…puur voelen…puur beleven…vandaar uit is ook mijn slogan ontstaan: Voel…Geniet…Beleef Puur!

Mijn visie is simpel: eerlijk advies, werken met pure hooggedoseerde producten voor een betaalbare prijs.
Puur is een instituut waar huidverbetering en wellness samenkomen.

Ik ben een echt gevoelsmens en voel me zeer betrokken bij mijn cliënten. Ik geef en zorg graag op een liefdevolle manier voor een ander.
Ik ben open, vrolijk en spontaan en werk tijdens de behandelingen met een heerlijke rust. Mijn passie ligt ook bij het geven van massages, intuitief voel ik wat een client nodig heeft om niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk tot rust te komen. Je voelt mijn energie stromen, ik geef en jij mag nemen.

Van oorsprong ben ik apothekersasistente, van daar ook mijn interesse in en kennis over farmaceutische werkstoffen. De kennis die ik heb met betrekking tot  geneesmiddelen gebruik en de daarbij behorende huidveranderingen en algemene ziektebeelden van de huid geven een grote meerwaarde in mijn praktijk. De keuze voor het merk Clephar was heel logisch voor mij. Een merk waar ik 100% achter sta en dat precies aansluit bij mijn visie van Puur.
Pure, farmaceutische en hooggedoseerde werkstoffen voor een betaalbare prijs. Bij Clephar zit de belofte in de pot.
 
In mijn praktijk krijg ik regelmatig cliënten met een huidaandoening. Niet zo gek, want bijna 1 op de 8 Nederlanders hebben langdurig of zelfs hun hele leven te maken met een huidaandoening. Door de toename van het aantal huidproblemen, is het van belang dat je als schoonheidsspecialiste beschikt over voldoende dermatologische kennis.

Naast medici, spelen we natuurlijk een belangrijke rol in het herkennen van huidaandoeningen.

Dit alles is voor mij een belangrijke reden geweest om in 2006 de opleiding ‘Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten’ bij U-Consultancy te gaan volgen. Deze opleiding op hoog niveau wordt gegeven door dermatologen en hierdoor ben ik nog beter in staat het vak als schoonheidsspecialist uit te oefenen en huidaandoeningen sneller te herkennen. Ook kan ik mijn cliënten professioneel doorverwijzen naar een huisarts of dermatoloog. Een absolute meerwaarde, waarmee ik mij van mijn collega´s uit de branche kan onderscheiden!

Ook ben ik inmiddels een gecertificeerd Clephar DermaXpert en kun je bij mij terecht voor medische huidaandoeningen of om in samenspraak met jouw huidarts of dermatoloog een probleem te behandelen.

Uiteraard mag je van mij verwachten dat ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering en productkennis door het regelmatig volgen van vakinhoudelijke trainingen bij o.a. Premium Academy en TheraVine Nederland en ook congressen te volgen welke georganiseerd worden door de branche organisatie ANBOS.

Voel je welkom bij Puur, een kopje koffie of thee met iets lekker staat voor je klaar.