Microdermabrasie

CLEPHAR CRYSTAL-X MICRODERMABRASIEIn 4 stappen, zonder mes of injecties, op weg naar een jeugdige, gezonde en intens stralende huid!

De Crystal-X behandeling bestaat uit vier effectieve stappen met drie soorten peelings, voor een doeltreffende anti-aging boost van je huid. Deze unieke behandeling heeft hetzelfde effect als een microdermabrasie, met als opmerkelijke verschil dat hierbij geen apparatuur aan te pas hoeft te komen.

Crystal-X is een veilig en cosmetisch alternatief voor chemische peelings, laser en chirurgische ingrepen. Deze unieke behandeling is geschikt voor alle huidtypes, waaronder zelfs de meeste gevoelige huid! Exclusieve, huideigen celstructuren verhogen en versnellen de opname van de actieve bestanddelen, die zo hun weg vinden tot in de diepere huidlagen. Deze liggen aan de basis van de sterke anti-rimpelwerking en het Clephar schoonheidsideaal: een stralende, jeugdige en vooral gezonde huid!

Het verschil met een 'gewone' microdermabrasie?
Met de ingrediënten die in de 4 verschillende fases van de Crystal–X behandeling (peelings, masker en afsluitende massage) aanwezig zijn, worden extra werkstoffen in de huid gebracht. Bij een ‘gewone’ microdermabrasie worden alleen een aantal huidlaagjes verwijderd. De Crystal-X behandeling bewerkstelligt dit eveneens, maar geeft een huid tegelijkertijd een intensieve teintverhelderende en krachtig vitaliserende anti-aging boost dankzij haar hoog technologische werkstoffen!

Stap 1 en 2: Het peelen en optimaal ontvankelijk maken van de huid. De eerste stap bestaat uit de manueel aangebrachte (mechanische) ‘Crystal Peel ‘ met gemicroniseerde aluminiumkristallen, Rode Algen extract en Bamboe. De tweede stap is de ‘Enzym Peel’ waarbij wordt gewerkt met behulp van enzymen uit Ananas en Papaja. Deze peeling breekt de overtollige lipiden en eiwitten van de opperhuid af, waardoor de huid mooi glad en optimaal ontvankelijk wordt voor de volgende 2 stappen.

Stap 3 en 4: Vitaliseren, intensief verstevigen en optimaal beschermen.
Het ‘Vitamine C Masker’ geeft de huid een intensieve vitaliteitsboost dmv gestabiliseerde vitamine C. Deze chemische peeling is een sterke anti-oxidant die de hoornlaag van de huid krachtig exfolieert en tevens een huidoplichtende werking heeft. Hierna vindt een ontspannende en regenererende massage plaats met de ‘Crystal-X balm’. Deze rijke balsemformule bevat Jojoba en Avocado olie. Tot slot wordt de huidcelverjongende, immuniteitsverhogende ‘Regenerating Cream SPF 30’ aangebracht. Deze bevat onder meer Beta Glucan, Squalane en belangrijke Omega- 3 en 6 vetzuren. Met de juiste nazorg richten wij ons altijd op het herstel van de beschermlaag van de huid. Dit is erg belangrijk om het mooie resultaat te behouden en de huid te beschermen tegen zonneschade!


Onmiddellijk zichtbare resultaten! De resultaten met Crystal-X zijn onmiddellijk zichtbaar! De behandeling vermindert fijne lijntjes en rimpels, alsmede pigment- en ouderdomsvlekken. De huid krijgt een gezond stralende gloed door de oplichtende werking van Vitamine C. Littekens als gevolg van bijvoorbeeld acné verminderen en de methode werkt over de gehele linie zichtbaar huidverjongend en teintverbeterend. Crystal-X is mogelijk als eenmalige behandeling om jouw huid een flinke boost te geven en er weer voor te zorgen dat je dagelijkse verzorgingsproducten goed door de huid opgenomen kunnen worden. Een optimaal resultaat met duidelijke huidverbetering wordt gerealiseerd na drie behandelingen, met minstens een tussenpauze van telkens twee weken. Herfst en winter zijn hiervoor de beste periode.

Toepassing bij:
• Vermindering van fijne lijntjes, rimpels en huidverjonging
• Huidverfrissing (rokershuid en doffe, gestresste huid)
• Vermindering pigmentproblemen en ouderdomsvlekken
• Vermindering hardnekkige acne en vervaging acne littekens

Wil je breken met je oude huid? Kom dan bij ons langs voor een huidanalyse, dan kijken we samen of jouw huid geschikt is voor deze behandeling.
Behandeling 100 min. €100,00

Voel, Geniet…Beleef Puur