Huidverbetering

Clephar behandelingen bevatten hoog gedoseerde actieve werkstoffen en vertragen op doeltreffende wijze huidveroudering.  Specifieke maskers en massagetechnieken verhogen de werking van de behandelingen en zorgen voor een gevoel van ware luxe!
Clephar ontwikkelde een exclusief behandelconcept met massages gebaseerd op haptonomische principes, een mix van traditionele oosterse technieken zoals drukpunt massage en zachte effleurages, wiegen en diepe bewegingen die een heilzaam gevoel en geborgenheid creëren. 

De behandelingen zijn inclusief een korte ontspannende rugmassage, huidanalyse, aroma wellness kompressen, dieptepeeling, onzuiverheden verwijderen, epileren van de wenkbrauwen, massage van gezicht, hals en decolleté en een intensief masker. (m.u.v de Jeugd en Booster behandeling)

Vitamine A.C.E  75 min.
€62,50
Vitaliserende en verstevigende behandeling voor iedereen met beginnende huidveroudering.   Vitamine A (Retinol) stimuleert de celvernieuwing, vitamine C herstelt de huid en Rhonacare (sterker dan vitamine E) biedt bescherming tegen toxische invloeden van buitenaf. 
Deze vitamine boost met twee maskers en pure Retinol in een maximale en gepersonaliseerde dosis laat jouw vermoeide huid zichtbaar en voelbaar herleven.

 

Men Citrus Lifting 75 min.
€65,00
Een verstevigende, liftende anti-aging behandeling speciaal voor de veeleisende mannen huid.
Geeft een frisse en veerkrachtige huid en vertraagt het ouderdomsproces.
Deze behandeling is inclusief bijwerken van de wenkbrauwen en een relax massage van gezicht, nek en schouders.
Uiteraard kunnen mannen ook kiezen voor een van onze andere behandelingen.

 

Collagen Anti Aging  90 min
€65,00    
Deze anti-aging behandeling geeft een actieve hydratatie van jouw huid en een duurzaam herstel van de diepere huidlagen (verbetering van elasticiteit en spankracht en rimpelvermindering), bestrijdt vermoeidheid en maakt jouw huid direct stralend en levendig. Een krachtig anti-aging serum en een Collageen vliesmasker maken deze behandeling helemaal compleet.

 

Hydra Power Lift 90 min.
€67,50
Deze unieke behandeling heeft directe lifting, hydratatie en versteviging als resultaat! Jouw lijntjes vervagen, contouren worden strakker en de elasticiteit verbeterd. In deze behandeling zit een exclusieve massage voor gezicht, hals, decolleté en oogcontour die werkt op de ontspanning van de spieren en het liften van de huid. Super behandeling bij een vochtarme huid met fijne lijntjes en rimpels, maar werkt ook preventief tegen huidveroudering. Ideaal voor een dag dat je zeker moet stralen.

 

Influxions 90 min.
€72,50
Een krachtige anti-aging behandeling met een uniek samenspel van anti rimpel, liftende eigenschappen en beschermende werkstoffen die jouw rimpels verminderen en je huid zichtbaar versterkt. 
Deze heerlijk relaxerende behandeling met een haptonomische massage geeft een geweldig resultaat en een luxe gevoel.

 

Performance 90 min.
€75,00
Huidverbetering zonder medische ingreep!
Deze intens liftende behandeling met een direct gladmakend en opvullend effect is speciaal gericht op jouw verslapte en in volume afgenomen huid. Verbetert de spankracht, vult rimpeltjes op en geeft een voller gelaat.

 

Scinnovation 90 min.
€80,00
Deze energieboost voor de huid, op basis van zuivere gestabiliseerde vitamine A en C (10%!) is gehuld in een heerlijke wellness behandeling en tilt anti-aging naar een hoger niveau! 
Scinnovation is dé oplossing voor een huid die behoefte heeft aan anti-aging, met de focus op de bestrijding van rimpels en fijne lijntjes, het oplichten van de teint en een zachtere structuur.

 

X-Cellence  120 min.
€100,00
Dit paradepaardje onder de Clephar behandelingen met maar liefst 4 massages en de hoogst haalbare dosis aan dermatocosmetisch actieve stoffen is een totaaloplossing voor jouw huid met (vergaande) verouderingsverschijnselen. Anti-aging toptechnologie met een fenomenaal resultaat! Jouw huid wordt onmiddellijk gladder en rimpels vervagen, kortom een boost aan huidverjonging!

 

Crystal-X  100 min.
€100,00
Wil je breken met je oude huid? Kies dan voor de Crystal-X behandeling.
In 4 stappen, zónder mes of injecties, op weg naar een jeugdige, gezonde en intens stralende huid. Deze unieke behandeling heeft hetzelfde effect als microdermabrasie, met als verschil dat er geen apparatuur aan te pas komt. “Gewone” microdermabrasie verwijdert alleen een paar huidlaagjes, Crystal-X geeft de huid tegelijkertijd een intensieve teintverhelderende en krachtig vitaliserende anti-aging boost dankzij haar hoog technologische werkstoffen. Het resultaat is direct zichtbaar!

Voel, Geniet…Beleef Puur