Botox & Fillers
Heb jij rimpeltjes waar je je erg aan stoort en waar je graag een oplossing voor wilt? Dan is een behandeling met Botox of een Filler bij Puur wellicht dé oplossing voor jou.

Puur is de samenwerking aangegaan met cosmetisch arts Olga Akse, waardoor bij ons de mogelijkheid bestaat voor huidverjonging met injectables tegen een heel aantrekkelijke prijs.

Botox: Botuline toxine, oftewel Botox is een medicijn om je spieren tijdelijk te laten ontspannen, hierdoor worden rimpeltjes weer glad getrokken. Botox is met name geschikt om rimpeltjes veroorzaakt door mimiekspiertjes te behandelen, zoals bijvoorbeeld de frons tussen je wenkbrauwen of op het voorhoofd. Het kan ook gebruikt worden om jouw wenkbrauwen of mondhoeken te liften.

Bepaalde spieren in het gezicht zorgen voor bijvoorbeeld rimpels in het voorhoofd en rond de ogen (kraaienpootjes). Door Botox in zeer kleine hoeveelheden in deze spieren te injecteren verminderen de rimpels die door deze spieren zijn ontstaan. Ook heeft deze behandeling een preventieve werking en zorgt het voor het minder snel ontwikkelen van tekenen van veroudering. De effecten treden pas een paar dagen na behandeling op en na ongeveer 2 weken is het effect optimaal. Na 4 tot 6 maanden is het effect afgenomen en kan er opnieuw een behandeling worden uitgevoerd. Op den duur worden deze behandelde spieren zwakker zodat je langer kunt wachten voor een vervolgbehandeling.
Filler: Ben je op zoek naar een manier om de tekenen van veroudering tegen te gaan? Maar wil je wel een natuurlijk resultaat? Dan is een filler op basis van hyaluronzuur een goede keuze. Puur biedt een uitgebreid aanbod geavanceerde fillers. Afhankelijk van de behoeften van jouw huid kunnen de fillers op zichzelf of gecombineerd van elkaar worden gebruikt; voor een esthetische oplossing op maat.

Een filler wordt gebruikt om op specifieke gebieden in het gezicht volume terug te brengen. Naarmate je ouder wordt, gaat de natuurlijke elasticiteit van jouw huid verloren en worden de eerste rimpels zichtbaar. Langzaam worden de rimpels dieper en jouw gezicht begint er moe uit te zien. Fillers verbeteren de conditie van je huid, vervagen rimpels, vullen lijntjes op en geven de lippen meer volume. Een filler is een hyaluronzuurgel met een uitzonderlijke elasticiteit, waarmee een heel natuurlijk effect kan worden behaald. Rimpelvulling en een gladder huidoppervlak, met een natuurlijk effect! Een filler wordt met een dun naaldje onderhuids geïnjecteerd. Het is een veilige behandeling en het resultaat is onmiddellijk zichtbaar. Je kunt gelijk weer aan het werk gaan en je sociale activiteiten hervatten. Het geeft namelijk een kleine kans op roodheid en zwelling na de behandeling. Overigens is bij sommige te behandelen gebieden niet uit te sluiten dat je wat blauwe plekjes zal krijgen, dat ligt aan de techniek van behandelen die nodig is voor dat gebied. Wij adviseren je hierin graag.

Drs. Olga Akse, onze cosmetisch arts heeft haar artsen opleiding gevolgd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en studeerde af in 2003. Naast haar werk in het Sint Jans ziekenhuis in Weert verzorgt zij ook botox en fillerbehandelingen.
Tarieven Botox:
1 zone: €120,00
2 zones €230,00
3 zones €330,00

Tarieven Fillers:
Hyaluronzuur filler Etermis €120,00 per 0,5ml
Hyaluronzuur filler Belotero €140,00 per 0,5ml
Hyaluronzuur filler Juvaderm €160,00 per 0,5ml
Semi permanente filler (Radiesse) €160,00 per 0,5ml

klik hier voor behandelresultaten

Voel, Geniet…Beleef Puur