Behandelwijze Puur

Puur…

Je kunt ernaar verlangen…..zo’n moment voor jezelf. In een omgeving waarin niets van je wordt gevraagd, maar wel wordt gegeven. Waar je je verzorging even uit handen kunt geven aan iemand die het beste uit je huid haalt.

Je wordt ontvangen in een sfeervolle praktijk, heerlijk rustig gelegen in een landelijke omgeving aan de rand van Weert.
Een warme behandelruimte, de kaarsjes branden, subtiele aromatische geuren laten je langzaam wegdromen…terwijl je achterover ligt in de behandelstoel klinkt zachtjes rustgevende muziek door de ruimte.
De stad is even heel ver weg…overvolle agenda’s lijken niet te bestaan…klinkt als geroepen, of niet soms?

Puur staat bekend om haar filosofie van ontspanning, wellness en heerlijke geursensaties in combinatie met de hoogst mogelijke dosis aan pure werkstoffenEen unieke verwenbelevenis in een instituut waar huidverbetering en wellness samenkomen.

Kom je voor de eerste keer? Dan plannen we altijd 15 minuten extra voor een intake-gesprek. Wat wil je? En wat wil je niet? Uitleg over de merken en de verschillende behandelingen. Als Clephar Skin Professionals zijn wij intensief opgeleid om jouw huid in topconditie te brengen. Ook vragen we naar o.a. allergieën, medicijngebruik en je ervaring wat betreft behandelingen.
Er wordt middels een huidanalyse zorgvuldig naar jouw huid gekeken en samen bepalen we de focus en doelstelling van jouw huidverbeteringstraject.
Kom je enkel voor rust, ontspanning en een moment voor jezelf, ook dat is  uiteraard mogelijk…massage is een zeer belangrijk onderdeel tijdens al onze behandelingen en jouw huid geniet meteen alle voordelen van de boost aan werkstoffen.

Puur biedt innovatieve behandelingen met een direct zichtbaar resultaat! We bieden voor elke huid en ieder huidprobleem een passende oplossing voor zowel dames als heren. 
Elke gezichtsbehandeling wordt van begin tot einde uitgevoerd middels krachtige ingrediënten en unieke massage rituelen  en we starten daarom altijd met een heerlijke rug-nek-schoudermassage
Ik werk graag met aromatherapie, de heerlijke geuren van etherische oliën worden geïntegreerd in jouw behandeling, maar je kunt ook kiezen voor een speciale aroma gezichtsbehandeling
Epileren van de wenkbrauwen, verwijderen van eventuele huidonzuiverheden en een heerlijke massage van gezicht, hals en decolleté zijn onderdeel van elke behandeling. Na afloop mag de wereld nog even wachten…eerst een genietmoment met een kopje verse koffie of thee en iets lekkers.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer informatie? Je bent altijd welkom voor een gratis en vrijblijvende intake met huidanalyse van 15 minuten.
Je kunt ook kiezen voor een “first visit” van 30 minuten (€12,75) waarbij je naast de intake en huidanalyse ook kort kennis kunt maken met de behandelwijze en producten waar mee wij werken. Graag vooraf even een afspraak maken.