Aroma behandelingen

Clephar behandelingen bevatten hoog gedoseerde actieve werkstoffen en vertragen op doeltreffende wijze huidveroudering.  Specifieke maskers en massagetechnieken verhogen de werking van de behandelingen en zorgen voor een gevoel van ware luxe!
Clephar ontwikkelde een exclusief behandelconcept met massages gebaseerd op haptonomische principes, een mix van traditionele oosterse technieken zoals drukpunt massage en zachte effleurages, wiegen en diepe bewegingen die een heilzaam gevoel en geborgenheid creëren. 

De behandelingen zijn inclusief een korte ontspannende rugmassage, huidanalyse, aroma wellness kompressen, dieptepeeling, onzuiverheden verwijderen, epileren van de wenkbrauwen, massage van gezicht, hals en decolleté en een intensief masker. (m.u.v de Jeugd en Booster behandeling)

Aroma Hydra 75 min.
€55,00
Huidverbeterende behandeling waarbij geurbeleving en wellness samengaan met een hydraterende en vitaliserende werking. De hoge concentratie aan Fucogel 1000, vitamine E en Bio-Hyaluron zorgt ervoor dat fijne lijntjes, droogheid en ruwe plekjes zichtbaar verminderen. Deze krachtige hydra booster is geschikt voor alle huidtypes.

 

Aroma Vitality 75 min.
€55,00
Een aromatische wellness behandeling met lichte fruitzuren (citroen, pompelmoes en blauwe bes) die verstevigt én verzacht en energie geeft aan je vermoeide huid. Jouw huid krijgt een egale, heldere en stralende teint. Dankzij de aromatische geur van Ylang ylang, Salie en Pelargonium en een weldadige massage geeft deze behandeling een heerlijke relaxatie.

 

Lotus 75 min.
€62,50
Geniet van de heerlijke geur van Lotus en Frangipani in deze prachtige behandeling die jouw huid lift, fluweelzacht maakt en intensief hydrateert. Het luxueuze Lotus, symbool van zuiverheid, wordt gecombineerd met soja en rijstzetmeel. Dit geeft de behandeling een oosterse dimensie, waarbij frisheid, comfort en luxe wordt ervaren! Deze aromatische behandeling neemt je mee op een heerlijke geurreis.  Een ideale (cadeau) behandeling om kennis te maken met onze producten en ontspannende massages. Geschikt voor alle huidtypes.

 

Silk 75 min.
€62,50
Deze behandeling voor een zijdezachte en mooi opgespannen huid is een echte totaal ervaring! Er wordt gestart met een ceremonie met zijden doeken en heerlijk geurende  olie. Zijdeproteïnen, Rijstpeptides en Witte thee beschermen tegen vrije radicalen, bevorderen de micro circulatie en geven voeding aan jouw huid. Het heerlijke aroma van Jasmijn en de zachtheid van zijde laten je wegdrijven naar een verre horizon. Een ideale (cadeau) behandeling om kennis te maken met onze producten en ontspannende massages. Geschikt voor alle huidtypes.

 

Voel, Geniet…Beleef Puur