Acties

De perfecte lente huid?
Heeft je huid behoefte aan een fris lentegevoel...dan is het de hoogste tijd voor een nieuwe start in je skincare routine:

Scrub die doffe winterhuid weg! Verwijder je dode huidcellen en fris je teint op met een peeling, aangepast aan jouw huidtype. Doe dit bij voorkeur 's avonds zodat je huid tijdens de nacht tijd heeft om te herstellen. Doe dit niet alleen in je gezicht...je hele lichaam verdient een opkikker!

Clephar ontwikkelde 5 peelings om jouw gezichtshuid in topconditie te brengen! Laat je adviseren welke peeling het beste bij je past, en geniet van een leuke lentekorting van 20%!

GENTLE PEELING GEL: Een frisse, verzorgende peeling voor elk huidtype geschikt, ook de meest gevoelige huid.
HYDRA PEEL: Hydraterende peeling met jojoba korrels en bamboe tranen. Voor alle huidtypes geschikt maar in het bijzonder de drogere huid.
•-C ENZYM PEEL: Peeling-masker op basis van enzymen uit Papaja, verrijkt met vitamineC voor een glad en stralend huidoppervlak. Voor alle huidtypes geschikt.
AHA-GLYCOLIC PEEL: Peeling met fruitzuren en salicylzuur voor een egale en opgefriste huid. Voor alle huidtypes, in het bijzonder de dikkere, vale huid met onregelmatig huidprofiel.
ESSENTIAL PEELING: Een zachte peelingcreme op basis van Kaolien reinigt én hydrateert zodat jouw huid ultrazacht wordt. Voor alle huidtypes geschikt.
Gentle peeling gel van €18,50 -20% = €14,50
Hydra peel van €26,95 -20% = €21,50
C-enzym peel van €26,95 -20% = €21,50
AHA-glycolic peel van €26,95 -20% = €21,50
Essential peeling van €26,95 -20% = €21,50

Voel, Geniet…Beleef Puur